нощувки велико търново,стаи под наем велико търново,апартаменти под наем велико търново

Нощувки Велико Търново - Търновски Дом, град Велико Търново, предлага комфортно обзаведени и луксозни десет двойни стаи и две студия.

нощувки велико търново,стаи под наем велико търново,апартаменти под наем велико търново

Нощувки Велико Търново - Търновски Дом, град Велико Търново, предлага комфортно обзаведени и луксозни десет двойни стаи и две студия.

нощувки велико търново,стаи под наем велико търново,апартаменти под наем велико търново

Нощувки Велико Търново - Търновски Дом, град Велико Търново, предлага комфортно обзаведени и луксозни десет двойни стаи и две студия. Начало Местоположение Нощувки Апартаменти под наем Резервации Начало Местоположение Нощувки Апартаменти под наем Резервации
 
Начало Местоположение Нощувки Резервации
 
Начало ► Резервации
 

"ТЪРНОВСКИ ДОМ"

Адрес:
гр. Велико Търново 5000
ул. Христо Ботев 38 /в сградата над булчински салон "Рабел"/

Телефон за контакти:
+ 359 888 374 554
+ 359 895 425 568

E-mail: info@noshtuvki-tarnovo.com


* Задължителни полета
 
  Начало   ◊    Местоположение   ◊    Нощувки   ◊    Апартаменти под наем   ◊    Резервации